GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi kiszállási idővel számoljak?

Az Ön kényelmének érdekében indulási szándéka előtt nagyjából 25 – 40 perccel előtte hívjon minket Budapesten belül, de a forgalmasabb időszakokban előfordulhat 60 perc körüli várakozás is, melyről diszpécserünk igyekszik a lehető legpontosabb tájékoztatást adni. Vidékre előfordulhat picit több várakozási idő, de természetesen mindent megteszünk szükség esetén, hogy a lehető leghamarabb hazajuthasson mindenki. Amennyiben Önnek kényelmesebb időpontra is kérhet sofőrt. Természetesen folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legpontosabb és legrövidebb idővel segíthessük a hazajutását.

Milyen biztosítással rendelkezik a NON STOP Sofőrszolgálat?

A piacon elérhető legmagasabb biztosítási összegre vagyunk biztosítva a Generali Biztosító jóvoltából, melynek összege 50 millió Ft/év, 10 millió Ft/kár. Nálunk teljes biztonságban érezheti autóját. Mindazonáltal büszkén jelenthetjük ki, hogy 2010-es indulásunk óta még sohasem kellett használnunk a biztosításunkat.

Milyen sofőrre számithatok?

Sofőrszolgálatunk többnyire férfi kollégákat alkalmaz, de persze hölgy is előfordulhat. Sofőrjeinket kellő körültekintéssel válogatjuk, feltétel a bűntetlen előélet, a hivatásos, minimum 5 éves jogosítvány, a személyszállítói engedély és a PÁV 2-es minősítés.

Hogyan rendelhetem meg a sofőrömet?

Rendelését leadhatja telefonon diszpécserünknél a +36 30 92 555 39-es számon vagy az info@nonstopsoforszolgalat.hu e-mail címen is. Kollégáink a nap 24 órájában várják megtisztelő megkeresését.

Milyen további költségek merülhetnek fel a viteldíjon kívül?

Igyekszünk minél kevesebb költséggel terhelni Önt, viszont vannak olyan költségek, melyek nem rajtunk múlnak. Ezek közül kettő van, amellyel számolnia kell ha úgy adódik. Az egyik a kitérő, melynek mértékét a kolléga állapítja meg 500 Ft és 4000 Ft közötti összegben a kitérő mértékéhez képest. A másik a várakozási díj, mely akkor lép életbe, ha a kolléga kiérkezése után 10 perccel nem történik meg az indulás. Az első 10 perc várakozás ingyenes minden megkezdett 10 perc 1000 Ft.

Mit tartalmaznak az Általános Szerződési Feltételek?

Az alábbi linkre kattintva elolvashatja az Általános Szerződési Feltételeket.