Szolgáltatások

Magyarországon a zéró tolerancia bevezetése óta sem kell a saját autónk kényelmét nélkülöznünk. Amikor úgy döntünk, hogy alkoholt fogyasztanánk egy esküvő, egy születésnap, egy baráti találkozó vagy egy fárasztó nap után és autónkat nem szeretnénk idegen helyen hagyni akkor kérhetjük a NON STOP Sofőrszolgálat segítségét.

Hogyan működik a szolgáltatás?


A rendelés leadása után útjára indítjuk két kollégánkat az Ön által magadott címre. A diszpécser által kiajánlott időn belül a sofőrnek a helyszínre kell érnie. Mielőtt odaérne pár perccel hamarabb telefonon értesítjük a sofőr érkezéséről, így van idejük arra, hogy felkészüljenek kollégánk érkezésére és az indulásra. Arra is van lehetőség, hogy a sofőrt időpontra kérje, természetesen ebben az esetben is telefonálunk Önnek érkezés előtt.


Hívjon minket most!
Elérhetőek vagyunk

Miért jó Önnek a szolgáltatás?


Nem kell aggódnia, élvezheti nyugodtan a társasági életet.
Fogyaszthat alkoholt.
Ha Ön elutazik, és nem szeretné gépjárművét repülőtéren, vonatállomáson hagyni, mi az Ön által kért címre vezetjük gépjárművét.
Ha fáradtnak érzi magát a gépjárművezetéshez, de biztonságban szeretne a célállomásra jutni.
Sofőrjeinket alapos felvételi beszélgetés és próbavezetés után választjuk ki, így csak a lehető legjobbak erősítik csapatunkat. A minimum 5 éves vezetői tapasztalat, az ügyfél orientáltság, kulturált viselkedés, illetve rendezett, ápolt megjelenés a munkatársainknál alapvető követelmények közé tartoznak, hogy Önt ne érhesse csalódás a sofőrrel kapcsolatban. Nem teszünk különbséget vezetői tudásban nő és férfi között, de a főként éjszakai munka miatt inkább tapasztalt férfi sofőrök vezetik az Ön autóját.
Sofőrjeink nagyrészt hivatásos jogosítvánnyal, személyszállítói engedéllyel, erkölcsi bizonyítvánnyal és pályaalkalmassági vizsgával rendelkező személyek, így Önnek nem kell autója és saját testi épsége miatt aggódnia. Nálunk minden téren biztonságot kap Ön is és gépjárműve is.
Ha bármilyen – a sofőr hibájából – bekövetkezett kár keletkezik az autóján arra az esetre pedig felelősségbiztosításunk jótáll.
Cégünket a Generali Biztosító teljeskörűen biztosítja a piacon elérhető legmagasabb összeggel, mely 10 millió Ft/kár, 50 millió Ft/év.
Munkánkat olyan alapelvek szerint végezzük, mint pontosság, megbízhatóság, rugalmasság, kedvesség. Hisz célunk olyan szolgáltatás nyújtása, amit bátran ajánlhat barátainak, ismerőseinek. A legfőbb elismerés számunkra mégis az, ha Önt visszatérő ügyfélként üdvözölhetjük.

Awesome Image

További szolgáltatásaink

Válasszon minket!